onsdag 3 juli 2013

Invägning, Jag kan bara säga Yippie! Petra, ViktkampenVilket härligt resultat av slitet på resan. Jag fick kvitto på att man kan klara en resa med minus på vågen!
3,6 kg minus på 3 veckor (totalt 18,1 kg sedan 14/2). Ja jag är nöjd!
Vaderna har ökat 1 cm.. kan kanske va därför jag haft så ont under resan – växtvärk. Muskelbyggnad kan jag tro.

Träningen med Dan blev som förväntat lika tuff som jag trott. Jag har inte ägnat mig massor åt kondition så det fick jag ta  igen med råge nu.
Idioten och andra ”roliga” övningar. Imponerad själv att jag orkar mer än jag tror men som alltid skulle man väl vilja klara mera.

Nu är det en vecka kvar sen semesteruppehåll från träningarna med Christoffer och Dan. Men jag vet nu att jag kan. Det kommer gå bra. Dock har det varit lite utsvävningar hemma pga kalas för sonen och kanske också trötthet efter hemresa. Jag vet att trötthet är en fälla för mig och att det lätt leder till ökat matintag eller iallafall felaktiga val. Men nu kör jag på igen. Tillbaka på jobb och vanliga rutiner och nu siktar jag på ett bra resultat vid nästa invägning också.

Beslutet angående att fortsätta träna blev… 3 dagar i veckan ett tag framöver. Jag behöver kanske inte det helt men tror att man inte ska bryta än. Jag behöver mina kompisar och Slavdrivarna.. (Dan och Christoffer) ett tag till när höstmörkret närmar sig!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar