tisdag 30 juli 2013

Tuffa tider.. PetraDe har blivit ett litet uppehåll med bloggande under träningsuppehållet. Och ja det har verkligen varit tuffa veckor. Men motgångar har väl alla och jag har nu haft en som jag tagit mig igenom och nu känns det som jag är redo för nya tag.
Allt samlades på en gång. Hemkommen från semester med lite annorlunda vanor och på det en ny omgång halsfluss. Sista passet innan uppehållet var Caveman i Höllviken. Kände då att jag mådde lite kasst och ont i halsen. Men körde på. Sen blir jag allmänt stressad under sommaren med allt man vill och tycker man måste. Minskad sömn och andra motgångs faktorer. Men det är bara att acceptera och gilla läget och inte bli för nedslagen av alla fel man gör. Maten har jag misskött och ätit massa godis och annat gott. Men nu som sagt är jag på banan igen och gör mig redo för att köra igång efter ledigheten om ca en vecka.

Idag blir det massage.. En sak  jag våndats över och vägrat utsätta mig för. Men nu är det dags att ta itu med ännu en demon.
Beröring av min kropp har ju inte varit det man önskat i överflöd direkt. Men nu är jag redo och det är ett måste om jag ska tillgodogöra mig och kunna delta i träningarna på bästa sätt framöver.
Även om mycket varit tufft och är än så har jag tagit mig igenom olika saker som jag undvikit. Bada och gå i bikini i Sverige på en svensk strand. De va en rejäl utmaning för mig själv. Men nu har jag fixat det inte bara en gång. Utan 3. Och fler ska det bli. Det känns inte ens jobbigt längre! Inte nöjd.. men accepterar den jag är och på så sätt får jag kraft att jobba vidare istället för att förneka och gömma mig!

Vilan från träningen har haft lite positiva effekter. Knät som känts som det började bli en inflammation känns helt okej nu. Inte bra men okej.

Jag har testat en ny träningsform också.  Zumba!! De gick bättre än väntat. Den lilla erfarenhet jag har av det sedan tidigare är från tvrummet och en dvd. Och de va ingen höjdare.. så jag va lite skeptisk. Men bra gick det trots allt och det var kul. I morgon kör vi igen! Härligt träna ute! Ena bilden är på min kompis Anette som fick mig att hoppa på viktkampen 2013!

Nu off till massören…Ha det bra i värmen alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar