fredag 17 oktober 2014

I'm singing in the rain

Det här med att dra sig till gymmet, ska vi prata om det? JA det tycker jag.
För har jävla kul är det när det ösregnar att dra sitt ass till gymmet som ligger 20 min på cykel från mig? Nej det är absolut inte kul. För att åka och träna. Ibland undrar man ju om det är värt det. OCH man ska inte klaga för det finns saker som är värre etc MEN nu har det regnat VARJE dag hela veckan. Det är inte fair mot en på cykel. Men enligt klart.se ska det ju spricka upp vid 11 så då får man väl cykla som om någon jagade en till gymmet känner jag. För träna måste jag ju.

Är det någon som kan berätta för mig hur dom som inte har bil gör när det regnar? Jag vill verkligen veta alla tips och trix för det här är en riktigt ohållbar situation. Jag vet att man kan ta bussen meeen det är ju långt till busshållplatsen så man bli ju ändå helt blöt i vilket fall.

NOG med klagande. I helgen ska jag till Halmstad, sköööönt! Jag äter mycket riskakor med jordnötssmöt, goooottt. Sen så har jag ca 1 vecka kvar till invägning hos Dan och jag har aldrig varit så nervös. Varit en bra vecka annars med mat etc. Druckit för mycket vatten, pluggar lite för lite, jobbat lite för mycket och så vidare.

Jag ska även snart tatuera mig, oooppps. Det har jag inte berättat men om ca 1 1/2 vecka ska jag få en fining på mitt smalben (AJ SOM FAN). Så det är ändå helt ok veckor att se fram emot nu samt att det är typ 70 dagar till Mexico så det kan man ju må bra över när man tittar ut på detta skitväder.

Uppdatering om gymmet kommer. JAG SKA TA MIG DIT!

här får ni lite skitbilder så länge; på mig där jag är så jävla glad för att det ösregnar och Beyoncé och Jay-Z samt en riktigt härlig video som får en att vilja gå till gymmet ÄNNU mer: (spola fram till 1:10, O M G)
1 kommentar:

  1. Rather than a drab piece of cardboard, hand them a toy they will assemble that speaks a lot louder than a traditional printed card. With these simple 3D printer designs, you’ll have all you need to|you should|you have to} generate truly distinctive desktop organizers that not only maintain your stuff the place it must be however look cool as nicely. You can 3D precision machining print a pencil holder that's distinctive to your own personality and have others mistaking your pencil holders again.

    SvaraRadera