tisdag 21 oktober 2014

Alright

Huuuur kul var inte denna tavlan? VARFÖR köpte jag inte den? Jag ångrar mig lite nu. Hittade den i Halmstad i helgen. Ska se om den finns kvar nästa gång jag åker dit hehehehe.

Bodypumpen kl 8 på tisdagsmorgon är fan INTE nådig. Jag är så trött i hela kroppen samtidigt som det är sjukt skönt att träna på morgonen för man är så pigg hela dagen sen. Igår körde jag bodystep och nu när jag fått in tekniken så A V L I D E R jag. Det är så jobbigt, men roligt. Så jag bokade in ett pass på torsdag med hehe.

Jag beställde lite nya träningskläder med, för att alla mina kläder är för stora nu. OCH nej men ska inte klaga men köpa massa nya kläder är dyrt och jobbigt OCH jag tycker inte ens att kläder är kul vilket resulterar att jag lever i mjukisar oftast meeen man måste ändå ha bra träningskläder kan jag tycka. Sen hatar jag ju färgen rosa så jag vet inte vad det är för fel jag fick i hoed när jag beställde dessa kläder meeeen ombyte förnöjer.

HAJ PO! TREVLIG TISDAG!
1 kommentar:

  1. Gambling - DrmCD
    It's a 전주 출장안마 very 시흥 출장안마 well-known 충청남도 출장안마 book and a 경주 출장샵 popular book. The story begins by the time an anonymous gambling addict opens his casino account. The  Rating: 4.7 · ‎Review 속초 출장샵 by DrmC

    SvaraRadera