fredag 10 oktober 2014

Rooftop

Vad hände med veckan? Den har gått så snabbt och jag har tabbat mig fruktansvärt mycket måste jag säga. Den började bra med Dans, bodystep etc i måndags och i tisdags så var jag på bodypump i vanlig ordning på tisdagsmorgonen men sedan så hände det något med mitt knä (igen) och i tisdagskväll kunde jag inte ens gå på det. Så jag fick avboka mitt träningspass den kvällen och åka hem och sova typ. Tradeeet. I onsdags jobbade jag och det var lite bättre dock inte bra och sedan hade jag vilodag.

Nu är jag i Växjö så igår tränade jag ett danspass som min kompis anna höll i sen ett skivstångspass som min andra kompis Sara hade. Det var kul men jag märker ju att mitt knä inte riktigt vill. Mina tabbar denna vecka var att jag åt kaka i onsdags (SÅ GOD) hos Sara och i går åt jag godis. JAG VET inte bra men vadfan ska man göra det är bara att gå vidare.

OCH visst fan gjorde jag det. Tog en löprunda runt sjön idag som var 4,37km och jag sprang det snabbaste jag någonsin gjort på den distansen så NYTT PB! Är nog godiset och kakan som taggade mig men satan vad bra det gick och knäet höll. Har såklart lite ont i det nu men det klarade sig runt hela sjön.  Bilderna nedan illustrerar hur glad jag var när jag

Nu är det fredag och vi ska ha fredagsmys med tacos sen ska jag jobba helaaa helgen.

OBS! Lyssna denna låten här va, sjukaste sedan jag vet inte när: Rooftop

HAJ PO!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar