söndag 19 oktober 2014

With eyes wide open

Såååå igår tog vi ett intervallpass där vi sprang:
 • 1 min spurt
 • gång 1 min
 • 2 min spurt
 • gång 1 min
 • 3 min spurt
 • gång 1 min
 • 4 min spurt
 • gång 1 min
 • 3 min spurt
 • gång 1 min
 • 2 min spurt
 • gång 1 min
 • 1 min spurt
Så det blev ett slags  upptrappnings intervallpass med samma nedgång. HAHA hoppas ni fattade den meningen. Men ja, det blir 22 min allt som allt och vi kom 3,54 km vilket jag ändå måste säga var ett bra tempo. Dock var det den enda tärningen som blev av i helgen eftersom båda var väldigt trötta, har haft träningsvärk och det har regnat som aldrig förr. Vi trodde verkligen vi skulle komma undan regnet men ack så el vi hade och det började minsann regna när vi var ute, MEN VAD GÖR DET OM 100 ÅR?

Hade mitt nya löparset från Craft på mig, det var så himla skönt. Speciellt löpartightsen då det håller allt fett på rätt plats så det inte känns som en heffaklump som kommer rusande. Ser förvånansvärt smal ut med. Ser ut som att jag är sponsrad från wasa vilket man kan tycka då jag fick köpa detta löparset billigare via wasa men det är ju bara KUL.

På bilden poosar jag och min pojkvän ska såklart showa och hoppa, sooom vanligt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar