fredag 3 oktober 2014

O M G

Idaaag är det torsdag och snaaaart är det helg!!! YEZZZZZ

Jag har blivit besatt av ett nytt mellis/snack, nämligen riskakor med jornötssmör. O M G jag döööööör! Det är så gott och bra snack på kväll eller eftermiddagen!

Men annars då? Jag är äntligen ikapp med mitt plugg, har tränat alla pass denna veckan förutom mitt pt-pass imorgon med Dan💪 just nu känner jag faktiskt mig lättare och att kroppen blivit lite mindre men det är också min tredje vecka så det ska väl fan kännas något nu. Har dock inte vägt mig och ska inte göra det förrän om 3 veckor hos Dan då. Hehehehhe

Min löprunda i morse gick inte så bra men jag har haft ont i mitt knä denna vecka så det kan vara därför. Sprang samma intervallpass (gå 3 min speinga 4 min x 4) på 3.71km och för 2 vevkor sedan sprang jag på 3.77 km så lite besviken. Men det är bara att kötta på!

Fick även beställa nya asics eftersom att mina gick sönder, så tråkigt. Men dom jag beställde var inte lika fina som dom andra så det har lite tradet men annars är det exakt samma sko. Jag tog även en bild i måndags när jag cyklade och handlade, det var så fint väder men jag bar tvungen att sitta inne och plugga såklart! Men helgen ska bli god och då är det dags för halmaran. Ska bli skönt att vara på andra sidan detta året och kolla på alla som kämpar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar