tisdag 14 oktober 2014

Don't tell them

Jag hade världens bästa ämne för ett inlägg och sen har jag glömt det, 3 GÅNGER! Vilket i sin tur resulterat i att jag INTE skrivit något alls för jag stör mig som fan. Men nu kom jag på något annat att skriva om idag och sedan hoppas jag det andra kommer till mig!

Detta är min 5e vecka och det går så himla segt, känns inte som att det går framåt heller utan att jag står på samma vikt fast jag försöker kämpa. Det här är absolut INTE lika lätt som det var innan. Det är ju klart att ju tjockare man är desto lättare är det att gå ner i vikt MEN ändå. Träningen går himla bra iaf, så det känns bra. Men mat är ju så gott! MEN SKIT I MIG!

Mitt ämne denna dag var temat SNACKS! Asså vad är nyttiga snacks som man blir mätt på? Det är en jävla bra fråga och jag har några stycken men jag är så jävla trött på dom:
  • Questbars - äter det ibland. Dels för sötsug och dels för att det är bra att ha med sig som mellanmål. Äter kanske det 1 gång per vecka. 
  • Kvarg - båda de små kvargen från lindahls men även vanlig kvarg blandad med antingen blåbärskvarg eller vaniljkvarg. 
  • Fruktsallad med kvarg - det är sjukt gott och man blir mätt men ORKAR inte skära upp massa frukt alltid till en själv. 
  • BOUNCE - vet inte om jag tipsat om detta innan men guuud så goda de är. Smakar, true story, som godis. 
  • Proetinfluff - har inte gjort det så ofta men bara att vispa äggvita med lite protein och sedan är det klart
  • Riskakor - som jag alltid äter med jordnötssmör nu för tiden. Det har jag fastnat för och kan inte sluta äta det. Så himla gott.
Jag har dock gått över från att dricka sjuuukt mycket kaffe till att dricka te nu när hösten närmar sig. BTW så har jag tagit fram vinterjackan nu, det är så sjukt kallt. Det är inte alltid positivt att gå ner i vikt för nu fryser jag HELA TIDEN. (man kan fan inte få allt).

Så här får ni en helt okej låt såhär en tisdagsmorgon; Shower


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar