måndag 6 oktober 2014

Teenage dream

WADDUUUUP! Ny vecka, nya möjligheter. Min 4e dietvecka men guuud vad min helg har varit fusk asså, men nu är jag mer än tagga datt köra 3 veckor till så får vi hoppas att det gett något resultat.

I lördags sprang min pojkvän malmö halvmarathon och såklart var vi där och hejade sönder oss på honom. En bra tid fick han också för att springa för första gången! Därefter smaskades det på kanelbullar och sedan åt vi på Tusen & 2 på lilla torg. Har ni aldrig varit där är det bara att gå dit fortare än ni kan läsa detta för det är så gudomlig mat. Söndagen spenderades på Emporia för shopping och yoggiboost så klart. Vi fick hans familj att smaka också!

IDAAG ÄR DET MÅNDAAAG! Jag pangstartade min måndag med en PW i pildammarna och snart ska jag iväg på ett body step- pass och sedan vidare till ett danspass. Mycket ikväll men det är skönt tycker jag! Förutom det har min dag bestått av plugg som alltid på måndagar men det är skönt att få det mesta gjort.

Bilderna är en kompott av helgen och PW:n i morse! Samt att här kommer en gammal men ack så himla bra låt Teenage Dream

HAJ PO!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar