måndag 2 december 2013

Viktkampen del 2- Petra
Så har ännu en vecka gått. Var tar de vägen veckorna. Jag har nu kommit i kapp någorlunda med orken och att kroppen vill lite mera än den velat ett tag nu sen jag va sjuk.
Jag har en liten åkomma.. glömska kallas den. I torsdags inför träningen glömde jag mina skor hemma. Ja när man har ca 5 mil extra om jag kör hem om så tar man inte de alternativet i första hand. Jag valde att låna ett par av min brors skor som stod i hans hall. Nja... de va ingen bra tanke det insåg jag direkt när jag gick ner från hans lägenhet på tredje våningen för att bege mig mot träningen. Så med lite tid till godo tänker jag ... köp Skor. Så jag drog helt sonika bort till runners store. In om dörren precis innan stängningsdags nästan och frågar om det finns möjlighet att testa skor. Jodå.. upp på löpbandet och testa. Filmar benen och testar ett par skor som ska vara bra.. Minsann så var de bra också när han visade upp nya filminspelningen. Tar dom konstaterar jag snabbt. Hela denna process tog nog 15 min från jag gick in i affären tills jag betalat skorna och va i bilen på väg mot pildammarna. Broderns skor i påsen och de nya direkt på. Snabbförtjänta pengar där.
Träningen med nya skorna gick minsann bra också. Ja förutom då att tårna inte gillar ruscher. De är ju inte vana vid att peka rakt fram så de känns som de bryts när belastningen ökar på dem. De är nog bara till att träna upp styrka i dem.
Jag har också skaffat via sonens jultidningsförsäljning en träningsdagbok. Nu ska de fyllas i vad vår Pådrivare jagar oss till att göra. Kan vara spännande att spara och se hur j-la bra man e!! Hihi

Dagens träning (söndag med Christoffer) gick super bra. Gillar mer styrka för överkropp och det fick vi med hjälp av (tror det heter ) trx band. Med en bastant gren som fästpunkt så körde jag och Linda ett bra pass. Hoppas på lite träningsvärk i överkroppen. Man känner sig så stark då.
Det var en bra vecka även om jag fortfarande har svårt förbereda och hitta helt hundra fokus på äta rätt. Men jag kämpar på!
//PetraInga kommentarer:

Skicka en kommentar