måndag 25 november 2013

Viktkampen del 2.. Petra..

Jag har än en gång tappat fokus och varit sjuk. Det händer för mycket i mitt privatliv som gör att jag har svårt att köra på och ha helt fokus på träning och mat. Jag är glad att jag har träningen och stödet i det och gruppen i nuläget när mycket i min tillvaro vacklar. Helt säkert hade jag inte varit där jag är nu i min kamp mot vikt och för att må bra om jag inte haft denna träning och den resan jag varit med om hittills  med hjälp av viktkampen. Jag hade vägt en massa kilo mera och tappat allt igen det vet jag. Men nu har jag inte gått ner i vikt som jag önskat men jag mår psykiskt bra ändå. Stabilt trots allt som händer. Jag kommer att separera och det är en kris att hantera och denna gång gör jag inte det med mat som tröst utan jag klarar det bra. Även om som jag skrivit tidigare i denna blogg kunde ha gjort annorlunda matval och tränat mer. Nu tar annat tid och måste göra det men jag har ändå kontroll och är stabil.
Kroppen sa ifrån och jag hamnade i sängen. Sovit nästan dygnet om i en vecka och lite feber och en förlamande trötthet. Jag kände en enorm motvilja till att köra igång träningen igen. Kände mig inte motiverad att köra till Malmö och lägga tid på vägen. När soffan var lockande. Men så fort febern gett med sig bestämde jag mig.. Kör på. In till Malmö igen och på det. Tack och lov har jag gruppen och träningen annars hade de varit svårare. Men jag ger inte upp. 
Nu vet jag inte hur framtiden ser ut för mig med träning i Malmö. Men min tanke är att försöka kunna köra kvar en gång i veckan men den diskussionen får jag ta med Dan.

I morgon.. måndag,,, blir det första träningen med Dan efter "kollapsen".. Spännande att se om jag orkar och kan. Men jag klarade två träningar i veckan med Christoffer på ett bra sätt.


Som sagt.. SÅ tacksam för Viktkampen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar