fredag 8 november 2013

Målet uppnått..Jag kämpade en vecka som attans med att klara minus 2 kg. Det krävdes fokus och en vilja som jag verkligen besitter nu. Jag kan bestämma mig för det ena eller andra beslutet och jag klarar det jag bestämmer mig för. Skön känsla. 
Träning och goda kostval gjorde att jag klarade målet. Jag vann en middag av mamma på rådhuskällaren i Malmö. 
Under veckan har jag inte frångått min plan gällande vad jag skulle äta. Jag har hållit mina bestämda mat tider och ätit mycket grönsaker och rotfrukter. Jag har yoghurt med färska bär och nötter, soppor och undvikit än mer kolhydrater än i vanliga fall.
Träningen har utöver träning i malmö bestått av 5 km joggingtur och en dag med simning. Det enda tråkiga är att jag nog sedan firat min födelsedag med att gå upp båda kilona igen under helgen.. haha! Men fyller man år så gör man. God middag och jag har ätit ananaspaj och dessutom firat lite med mat och god dricka på krogen. Men nu är det ordning på torpet igen. Bara att ge sig på vägen neråt igen. Och det känns enkelt. Inga problem att frångå sin vanliga kost och träning och sen komma tillbaka på banan. Så ska det fortsätta.

Nu går jag och grunnar på nästa målsatsning. Vad är möjligt att klara.. ???

Om jag tittar på träningarna som vi haft under förra veckan och i måndags känner jag att jag har haft det tufft med ork och energi. Jag sover på tok för lite och kan också ha ätit för lite under veckan för att klara mitt mål. Svår avvägning för att orka träna. Men ändå glad med vad jag prestera. Allt går ju bättre även om man skulle önska jag orkade än mer gällande springa lite fortare på lite längre sträckor. 
Speciellt nöjd är jag med min insats på måndagens träning där vi gjorde tester. 900 m på tid och 5 varv med trappor, armhävningar och jägarvila. Ja just jägarvilan kunde varit bättre.. 2.30 är jag inte nöjd med efter att ha klarat 8 min i veckan. Kanske är det just därför det inte gick.. det har blivit otaliga försök under veckan att klara just mitt mål på 8 min. Det är bara att träna vidare.

På grund av saker i familjesituationen går jag nu och funderar kring min fortsatta träning i malmö med Dan och Christoffer och det härliga gänget. Jag vill inte släppa detta men jag kommer nog bli tvungen. Kanske är det meningen att jag ska ta mig vidare på min resa på annat sätt.. på egen hand. Klara det utan stödet i gruppen och våra PT. Men än vet jag inte.
Hur som helst tränar jag i alla fall året ut. Så jag ska haffa Dan och resonera kring rimliga mål att uppnå tills dess. 

Oavsett hur det blir vet jag att jag hade aldrig varit där jag är idag utan detta deltagande i viktkampen! Men än är det en hel del träningar kvar.. Jag kör på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar