lördag 2 juni 2012

Svedala Open hosted by Peter Hansson

Värmer upp på övningsområdet
Idag var sista dagen på  Nordea Tour tävlingen Svedala Open hosted by Peter Hansson. Kristoffer Karlsson som jag tränar den fysiologiska biten med låg inför sista dagen 5a och 2 slag efter ledaren. Jag var alltså där idag och följde som publik, och måste väl erkänna att ett litet sug efter att spela och tävla kom över mig. Så ska försöka komma till något övningsområde inom den närmsta framtiden och testa att svinga lite och se hur mina knän och handled håller för golf igen.

Tävlingen började stabilt för Kristoffer som spelade bra första delen av rundan, tappade sedan ganska mycket slag från hål 6-11 men kom väldigt starkt tillbaka igen de sista hålen och kunde sluta på en delad 13onde plats i tävlingen (ca 160 startande). Så över lag gjorde han en riktigt bra tävling och får vara nöjd med slutresultatet.

Vinnaren utsågs först efter särspel, och det var genom en otroligt snygg Eagle som Marcus Larsson kunde ta hem det hela på andra särspelshålet.


Kan även tillägga att det var riktigt svårt och konstigt väder idag, vi har varit med om allt från regn, hagel, håååårda vindar till strålande solsken och lite lugnare väder. Svårspelat, men lika för alla såklart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar