lördag 25 augusti 2012

Träning under graviditet

I tåget hem från Stockholm med en ny utbildning i bagaget!Träning av Gravida hette utbildningen och anordnades av Personal Training School. Vi lärde oss alltså hur kvinnors kroppar fungerar under en graviditet och efteråt. Kursen är helt grundad i vetenskapliga tester vilket  gör att nu kan jag även ta mig an Gravida kvinnor och träna dem på det sätt som passar bäst för just dem och deras kroppar utan att riskera skador på varken dem eller deras foster.

Det ska bli riktigt spännande att få inleda detta arbetsområde och jag börjar redan på måndag med min första klient. Kommer nu också att söka upp barnavårdcentraler/mödravårdcentraler runt om i Malmö för att erbjuda olika samarbetslösningar där mammor får chansen att komma i kontakt med mig.

Det finns väldigt många fördelar med träning under graviditet och sedan efter avslutad graviditet också såklart. Vissa delar är i stort behov av att tränas kontinuerligt. Kontakta mig för mer information och boka gärna en konsultation i ämnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar