lördag 20 augusti 2011

Frisbee golf

Nu har jag testat på Frisbee golf för första gången. Det var riktigt kul, men samtidigt otroligt svårt!! Jag är ju en van golfspelare och har spelat många svåra smala banor, men när man fick se vägarna man skulle kasta med dessa frisbees var det så man nästan satte i halsen. Trädridåerna kunde stå med 3 meters mellanrum i kanske 100 meter innan det skulle svänga åt höger eller vänster. Verkligen imponerad av de som kan kasta både så långt och så rakt!

Det började ändå skapligt för mig, men kan inte säga att jag höll mig runt par direkt! Tyvärr rann det iväg lite på slutet och jag fick se mig besegrad med hela 10 kast tillslut.


Här kommer min brors frisbee på hål nummer 18 (tyvärr en träff;)


Men för att vara första gången är jag ändå skapligt nöjd och jag kommer garanterat försöka mig på detta fler gånger :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar