måndag 22 augusti 2011

Nu startar höstterminen!

Idag börjar jag arbeta igen! Det har varit skönt med en lång semester men nu ser jag fram emot en spännande höst. September månad är som ni förstår lite av en 'högtrycks' månad för en PT då många vill komma igång igen efter lite för många grillkvällar och slappa dagar i solen.

Först ut blir Sebastian som jag kör igång med under dagen med ett konditionstest för att se om han fuskat något med sommarupplägget!

Jag håller även på med att skapa en blogg på en annan sida så vilken dag som helst här kommer ni att få se en ny design och lite bättre upplägg på min blogg. Dock kommer alla inlägg jag gjort kopieras dit så om ni kommer ihåg något intressant och vill läsa det igen så finns det där också :-)


PS.
Iom. att jag börjar jobba idag så kommer även bloggen börja uppdateras minst en gång om dagen som normalt, hoppas ni haft överseende med det under semestern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar