måndag 12 september 2011

Förberedelser hockeystart och flytt

Dagen idag har varit helt full! På förmiddagen var jag och inhandlade det sista att ta med mig, det är ju mycket man inte tänker på men som man måste ha ändå. Så en ny dammsugare fick bli mitt sista inköp. Därefter begav jag mig till Billerudhallen i Grums för att träna klubbteknik med puck. Jag vande mig oväntat snabbt med den långa klubban (är ju van en kort bandyklubba från de senaste åren). Så jag fick en riktigt bra känsla i kroppen efter det här passet! Ska bli spännande att se vad man går för imorgon tillsammans med andra.

Sen var det då dags för packning.
Gjorde klart det sista och sen fick vi hämta släpkärran kl 18,00. Då blev det att fylla den efter en smart strategi hela tiden för att sen bli klara 22,30 ca. Kärran blev välfylld så det var tur jag inte hade så mycket mer saker faktiskt! Imorgon går bilen klockan 07,00 hoppas färden går bra och vi slipper orkanen de pratar om på nyheterna!

2 kommentarer:

  1. Jag missade din letsdeal (rättare sagt tog fel på sluttiden) kommer du att ha ett sådant erbjudande igen? mvh Nur

    SvaraRadera
  2. Hej, dessvärre kommer jag inte ha det den närmaste tiden. Men har nu ett erbjudande om att köpa 3 ggr för 999:- direkt av mig.

    SvaraRadera