tisdag 25 september 2012

Föreläsning om träning och hälsa

Måndag den 24/9 höll jag min andra föreläsning för DISA (Danish institute of study abroad).

Den handlade om hälsa och träning, och vad som händer i kroppen när man tränar, äter sunt osv. Materialet i sig som jag gjort är riktigt bra tycker jag och ger mycket till de som lyssnar. Nu var det så att åhörarna återigen var 30-40 studenter från USA som alla läser 3 veckor på Köpenhamns universitet. Föreläsningen hölls därför på engelska, vilket i sig är en utmaning såklart. Kan inte påstå på något vis att det var en felfri engelska, haha, men jag är ändå relativt nöjd med den och det var bättre än min förra föreläsning på engelska. Steg i rätt riktning med andra ord!! :-)

Föreläsningen delade jag upp i två delar, först 45 minuter ren föreläsning och sen 40 min aktiviteter där de fick testa på och känna delar av vad jag pratat om under första delen. 

Rolig kampövning från armhävningsposition

Mycket skratt och glada miner bjöds det på, tror och hoppas de känner att de lärde sig en hel del :-)
(Fler bilder kommer)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar