lördag 8 september 2012

Fullt upp

Förra lördagen skrev jag ju att jag skulle börja uppdatera bloggen mer och mer. Men denna veckan har jag helt enkelt inte hunnit då jag istort sett bara jobbat och sovit under hela veckan. Förhoppningsvis får jag lite mer tid framöver!

Jag hade 42 möten/pass/massager under veckan som gick. Utöver schemalagda möten var det också ca 18 timmars tid som lades på planering, administrativt, programskrivningar etc.

Veckan har också innehållit start av gruppträningarna med 2 nya grupper i Pildammsparken. Vi körde igång med relativt hårda och bra pass som jag tror deltagarna trivdes bra med. Alltid kul med gruppträningar :-)
Jag har också äntligen fått ihop 10 deltagare till Viktkampen, vilket ger ett startdatum under vecka 39. Grymt kul att få köra igång den gruppen och jag sitter just nu med planeringen för upplägget av veckor, pass, föreläsningar, inbokning av externa tränare osv.

På måndag har jag även ett första planeringsmöte med Cornelia och Anna från Malmö Högskola, som ska praktisera hos mig under hösten. Vi kommer utforma upplägg tillsammans som de sedan ska jobba med och försöka få ihop med lite hjälp och stöttning av mig.

Ska som sagt försöka uppdatera här lite oftare under hösten :-)

2 kommentarer:

  1. Skulle gärna vilja maila dig men hittar ingen adress..? :) /Malin

    SvaraRadera
  2. Vad kul :-)
    dan@ptdan.se kan du maila mig på /Dan

    SvaraRadera