söndag 3 augusti 2014

Don't stop me now

YESSSSS DÄR SATT DEN!!!!! Klarade mitt intervallpass idag. Så jävla nöjd!

Passet idag bestod av;

  • Uppvärmning 2 km
  • 3 x 100m kordinationslopp
  • 3 x 5 min mellan 5:55-6:15 min/km
Löp-passen denna veckan har varit skit samt det här med uttorkning och massa jobb! Känns så bra att jag klarade det sista passet denna veckan. Avslutade passet med en proteindrink från fitnessguru, sååå gottt!

Sprang i shorts idag för första gången med, helt ok men dock inte övertygad. Jävla skitshorts för tjejer, åker ju upp hela tiden och man får skav på låren (alla tjockisar förstår mitt dilemma).

Imorgon är det ny vecka och nya tag, 3 nya pass och jobb på det! Nu blixtrar det och åskar här i Malmö och jag är livrädd så det är dags att lägga sig under täcker och inte andas (för andas man inte så finns man inte).

HAJ PO!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar