fredag 1 augusti 2014

Drink Up Me Hearties Yo Ho

Jag vet inte vad det är som händer men min kropp jobbar inte med mig denna veckan. i onsdags gick träningen heller inte sin väg å jag skulle springa 10 km men efter 7 km tog det stopp. Jag bara stannade. Och ja jag vet, det var bättre än i tisdags då jag bara kom 2,5 km meeeen ändå. Har ett intervallpass kvar denna veckan som jag bannemig ska reda ut asså! Annars kommer jag lägga mig i fosterställning och sova.

Jag är tydligen lite uttorkad för jag har druckit för lite vatten och det är därför jag är helt knäckt, trött och har huvudvärk hela tiden. Jag har absolut inte tänkt på att jag svettas så mycket som jag gör på mitt jobb samtidigt som det har varit sjukligt varmt och mina lediga dagar har spenderats i solen. SÅ DRICK VATTEN KÄRA BLOGGLÄSARE! Det är viktigt.

Eftersom träningen går SKIT och jag har en setback där så tänkte jag berätta om att min kost faktiskt går bra. Jag har hållt mig till mina kalorier hela veckan och jag har till och med ätit mindre vissa dagar. Detta är dessutom min 4e vecka utan gotte och 3e vecka utan alkohol så det känns bra.

Tänkte dela med mig av ett tips som är gott nu i värmen och det är proteinpannkakor med kvarg och bär. Jag har gjort en massa proteinpannkakor som jag har i frysen som jag tar fram och sedan äter jag dem med vanlig kvarg, blandat med vanlijkvarg och/eller vaniljpulver samt valfria bär. Idag blev det blåbär. Det är så gott och framförallt mättande samt att om man tar fram pannkakorna från frysen en liten stund innan så är dom lite halvkalla när man ska äta dom vilket är svalkande.

Nu ser jag fram emot en lång jobbhelg men jag är inte bitter för pengar är gött och så vidare. Uppdatering om intervallpasset kommer på söndag då det kan tänkas springas.

HAJ PO!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar