tisdag 29 juli 2014

Hips don't lie

Såååå idag hände något som aldrig hänt mig förut. Detta var veckan jag skulle börja mktt löparschema och de första passer var på 6 km. Inte så farligt, men vad händer? JO efter 2 km stannar jag. Vafan? Testar på det igen, försöker boosta mitt huvud lite men det går inte. Allt svartnar och jag får panik. Ont överallt och mitt huvud dunkar, så sjukt. Vad händer? Aldrig varit med om detta innan. Det är inte för att jag är trött för jag var knappt anfådd.

Jag satte mig ner på marken och ringde Catharina som hjälpte mig och peppade mig. Det är viktigt att lyssna på sin kropp om den säger ifrån och det är skönt att kunna ringa någon som förstår när man behöver det. Det var helt enkelt inte min dag, jobbat 6 dagar i rad, är trött, solat hela dagen etc.

Det känns bara så störigt att jag den första veckan på första passet, inte klarar det. Jag förstår inte vad det är som händer. Jag gick hem och ladde med en massa vaten och en proteindrink. Får ta nya tag imorgon, då är det 1 mil som ska springas herregud. Jajaja. Imorgon är en ny dag.

2 roliga videor som jag sett idag och jag A V L I D E R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar