måndag 21 juli 2014

Moving mountains

OKEJ, så jag ahr varit iväg tors-sön och har försökt blogga meeen världen (internet) hr jobbat lite emot mig. MEEEN jag tog det som ett tecken på att ni inte ville att jag skulle blogga ändå hehe. SÅÅÅ nu kommer här lite plock av vad jag gjort de senaste 4 dagarna.

Jag har faktiskt haft lite "semester". Eller jag måste kalla det semester för att jag är ledig 4 dagar i rad och det är så skönt. I onsdagskväll åkte jag upp till Halmstad för att hänga i min killes sommarstuga. Så torsdagen bestod mest av solning, SÅÅÅÅ skönt. Samt Harry P och på kvällen fick jag med honom på ett intervallpass.

På fredagen körde jag ett styrkepass med honom i trädgården och han ville döda mig.  DET ÄR segt att träna på sin semester men man får bara göra det för det är sååå bra + att man kan alltid åka till stranden och ta ett dopp efteråt! Jag tvingar dessutom med min pojkvän på allt jag gör för då blir det roligare och man kan peppa varandra!

Fredagskvällen spenderade vi i Göteborg och jag fick min födelsedagspresent som bestod av hamburgare på Sticky Fingers och Sunny standup med bland annat Johan Glans,  Soran Ismail, Måns Möller, Jesper Rönndahl etc. SJUKT bra kväll och riktigt roligt. På lördagen var det hotellfrukost (ja jag älskar mat) och sedan träffade jag en efterlängtad vän som jag bodde med i USA och som numera är bosatt i Borås. Så vi hinner inte ses så ofta. Vi åkte sedan tillbaka till halmstad på kvällen och hängde med hela hans familj.

Söndagen drog jag upp honom kl 7 för löprunda och vi skulle springa 9 km men efter 6,38 km så kräkte jag nästan så jag fick avbryta. Det var SÅÅÅ varmt, jag har aldrig varit med om dess like och klockan var 8 på morgonen. Min pojkväne smygfotade mig när jag sprang igår och sedan sa han "jag tänkte du kunde ha det till din blogg" haha såååå roligt eftersom det är nästan alltid han som får fota ändå. Så nu när solen är här kommer det bli intressant med löpningen MEN jag tänker inte klaga för jag älskar värmen.

Eftersom vi inte äter gotte längre så hittade jag på en ny efterrätt som jag tänkte tipsa om. Den är absolut inte meganyttig MEEN ett nyttigare alternativ när det är varmt och man vill ha till exempel glass eller liknande:

Jag tog frysta hallon och la i en stor skål (ganska många) sedan hällde jag över kesella vanilj och mixade det med stavmixer till det blir en jämn och fin konsistens. Påminner om sorbet. Därefter la jag upp det i skålar OCH la över passionsfrukt. SÅ HIMLA GOTT, lite sött, lite surt och framförallt KALLT! Har tyvärr ingen bild för det glömde jag ta men ni kan få det nästa gång jag gör det hehehhe.

Bilder är från alla dagarna så enjoy!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar