torsdag 3 juli 2014

Summer nights

Mitt tips idag handlar om löpning!

Som ni märkt har jag börjat löpa ganska mycket, dels för att jag tycker det är kul men dels för att jag ska springa Malmöhalvmarathon i oktober så jag vill ju bli så snabb som möjligt fram tills dess.

Bara för att man tycker löpning är kul och känslan efter ett riktigt bra löp-pass är magiskt, betyder inte det att man älskar det varje gång. Det finns dagar när man vill spy på det och man verkligen inte känner att man pallar. DÅ måste man hitta någon form av motivation samt balans, som gör att man kan fortsätta.

Jag brukar då, göra en playlist med låtar, som är lika lång som löp-passet. Det vill säga ska jag springa 5 km gör jag en playlist som är ungefär mellan 30-35 minuter då det är mitt mål. Detta gör att du inte behöver kolla på klockan, eller runkeeper, hela tiden utan du har dina 10 utvalda låtar. Samt att du sätter den mest taggade låten sist så du vet att när den kommer på är du nära målet! Jag har alltså en låtlista med massa bra träningslåtar sen gör jag en ny playlist till den rundan jag ska springa. Det blir lite mer motiverande också om man har förberett något innan eftersom man då lagt ner tid på det och då vill man inte skita i det!

EN annan motivation som jag just i denna stund kan dela med mig av är att jag ska till Mexico över nyår! Så jag har alltså ett halvår på mig att gå ner mina sista 13 kg och det ska fan gå känner jag. Man vill ju liksom inte vara en valross på stranden heller! Samt att jag ska dyka där nere med och det är ju som dom säger, ju lättare du är, desto lättare är det att dyka!

Jag delar med mig av min löplista här på spotify, så kan ni ju sno några låtar om det känns som något ni tycker är bra! 

SPRINGA

HAJ PO

Bilden är såklart från pildammarna en kväll när jag och Catharina gick en PW. ASSÅ dessa sommarkvällar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar