torsdag 10 juli 2014

Robyn Fenty

Undra hur mycket miljön påverkar en ändå när man är ute och springer? Och vädret, ja vädret!
I tisdags försökte jag löpa långdistans på eftermiddagen men det sket sig, kom bara 3,8 km innan jag ville dö typ. SÅ VARMT. Men ja får inte klaga. Så igår sprang jag kl 21 på kvällen istället och då klarade jag faktiskt hela min långdistans men guuud vad sakta det gick om man jämför med föregående veckor. Antagligen för att här var lite mer backar etc meeen ändå. Så det kändes inte alls bra men det är bara att fortsätta att kämpa!

Hoppas ni njuter av vädret. Jag ska försöka sola lite idag. Har jobbat dom andra dagarna men idag är jag ledig! Tänkte löpa lite intervaller idag men jag känner att mina ben är helt knäckta sen igår så jag får vänta tills söndag.

Igår satt jag och skrev ihop regler för mitt vad som jag ska ha med min pojkvän. Jag sammanställde även våra löpschema! JAG är såååå taggad detta kommer bli så himla skoj! Han som satsar på att springa snabbare än mig fick även ett löp-pass till i veckan så han kör 4 och jag 3. Men så går det när man är snabb hehehehe.

Anledningen till att jag lägger upp bilder på mina löp är ju för att ni inte ska tro att jag fuskar ofc! Kanske tråkigt att se men jag är inte så snygg helt svettig osv så ni får nöja er med det!

HAJ PO!

GLÖM INTE LÅTEEENNNN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar