tisdag 1 juli 2014

Vem tycker inte om sommaren (sannex)

OKEJ! Jag handlade en ny jacka igår i STORLEK 34! Asså ja asgött när man håller på att bli smal och man får på sig mer fina kläder meeeeeen storlek 34 är fan barnstorlek så den är INTE rimlig och man kan därmed inte glädjas lika mycket. Men jag handlar faktiskt aldrig kläder men dessa 2 månader har jag fått uppdatera min garderob för allting är typ för stort! MEN JAG KLAGAR INTE jag bara konstaterar. Kul att man får köpa nya snygga kläder men tråkigt att prova jeans etc.

MAN SKA INTE använda detta som ett forum för skit då det ändå ska vara en tränings och inspirationsblogg MEEEN, eftersom jag kan så gör jag det ändå!

NI som läser (trogna 6 följare, säkert släkten) GÖR EN INSATS och rösta på Sannex i guldklaven!

Dom är nominerade till årets dansband och årets låt!

Årets dansband: 099-32102
Årets låt: 099-32106


HÄÄÄÄÄR får ni se videon som är nominerad till årets låt som förövrigt är asbra att springa till. Dansband är bra överlag att springa till då det håller en jämn takt! Sen är dom ganska söta också att kolla på dom där grabbarna i Sannex.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar