måndag 7 juli 2014

Classic

IDAG är dagen D. Jag har haft en liten "viloperiod" med min diet i någon vecka nu. Dels för att jag var väldigt trött på att bry mig om vad jag åt varje sekund och för att jag faktiskt gått ner 16 kg och behövde få vara lite. Jag har fortfarande tränat och skrivit upp min träning men inte varit så hård mot mig själv.

MEN så idag har dagen D kommit. Jag och min pojkvän ska, den 4 oktober, springa malmö halvmara. Detta har då utvecklats till ett projekt som vi har tillsammans och därav också ett vad som vi kommer köra. Från och med v 31 och 10 veckor fram kör vi på stenhårt löpschema 3 gånger i veckan samt styrka minst 1 gång i veckan. Detta kombinerat med att vi varken ska äta gotte eller dricka alkohol under dessa veckor. OCH om man då gör någonting av detta får man böta en summa pengar, vi har en summa som ökar; det vill säga, första gången man fuskar blir det 10 kr, nästa gång 20 kr, tredje gången 40 kr osv. Så summan dubblas hela tiden. Den som fuskat minst gånger vinner och får alltså pengarna. Om det blir lika tar vi pengarna till Mexico.

FÖR ATT detta inte ska bli för hårt för oss psykiskt valde vi att starta vårt gotteförbud från och med idag. För att ta allt på en gång är lite väl ambitiöst och det kan bli pannkaka. Så från och med idag och fram till den 4 oktober har vi alltså gotteförbud. Alkoholförbudet kickar in v. 31 samtidigt som löpträningen drar igång på allvar. Detta kommer jag skriva mer om när vi börjar.

MEN DOCK HAR JAG ER, som bevis här nu att jag inte ska äta mer SKIT. Jag ska bli SNABB och fit till halmaran och springa den på 2 tim. TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ!

Låten som jag just nu pumpar när jag är ute och springer;

Classic

Här kommer lite bilder från i fredags när jag drog med min man på löptur i Malmö. Sprang nytt PB (igen). Ja jag vet att det är nytt varje vecka men det är så himla motiverande att man faktiskt blir snabbare. Jag ska även tillägga att jag för tillfället bara löper 3 gånger i veckan, 2 intervallpass och 1 distans. Detta för att jag inte har varit motiverad till styrkepass den senaste tiden och det är inte bra att träna när man inte tycker det är kul eller givande. Då associerar man bara träning med ångest och et vill man inte. Jag kör dock 2 x 7 minuterspass efter intervall-löpningen som är ett 7 min styrkepass. Det passar mig bra!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar