söndag 27 juli 2014

XO

10 veckor!

Imorgon drar jag igång mitt 10 veckors löpschema och strikt kost för att uppnå mitt mål att springa halvmaran på 2 timmar eller mindre. För 3 veckor sedan smygstartade jag och slutade äta gotte och för 2 veckor sedan slutade jag dricka alkohol, som jag skrivit tidigare.

Jag ska som sagt lägga mycket

Under dessa 10 veckor kommer jag:
  • Löpa 3 pass enligt ett löpschema varje vecka 
  • Om det hinns med, ett styrkepass per vecka (Dock inte tvungen) 
  • Försöka äta mellan 1600-1800 kcal om dagen MAX (detta gjorde jag under våren då jag tränade med Dan) 
  • INTE FUSKA (HEHEHEHHE)

Jag och min pojkvän har dessutom ett vad som innebär att om man äter gotte, dricker alkohol eller INTE tränar så får man böta i form av en dubblande pengapott. Det enda undantaget är om man blir sjuk såklart.

Jag har laddat upp inför dessa kommande veckor på bästa sätt med nytt protein från fitnessguru, ett flak celsius samt 3 boxar med questbars. Så jag tror jag ska fixa detta fint. Samt att det har konsumerats tacos hela helgen på jobb, GOOOOOTTT.

Jag har reda nu bestämt mig för att jag kan, om jag vill, fuska när vi ska till Paris. Det är inget måste men jag har tillåtit mig själv att göra det och det är ungefär i mitten av perioden så jag kan tycka det är ok om jag känner för det.

Målet med denna strika 10 veckorsperiod är att jag dels ska minska i vikt såklart men att jag även ska bli snabbare och kunna öka mitt löpsteg. För att ni ska kunna hänga med har jag bestämt mig för att jag lägger upp, i början av veckan, mina löppass och sedan i slutet av veckan eller början på nästa utvärderar jag dom för att se om det gått bra eller dåligt. 

Nu ska jag iväg och bugga hela kvällen med Sannex! Ha en trevligt söndag allihopa! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar