onsdag 23 juli 2014

Rock you body

Okeej! Så igår och idag sprang jag SAMMA runda. SAMMA intervallpass (gå 3 min, springa 4 min) och igår sprang jag 4,18 km vilket var nytt PB på dom intervallerna och idag, 24 h senare, då sprang jag helt plötsligt 4,24 km. DETTA händer väl inte.

ANNARS, jo jag jobbar sjukligt mycket för tillfället och min lediga tid spenderas i solen eller med träning. Jag laddar även upp mentalt för vad som komma skall. Som sagt är det v 31 nästa vecka och det betyder att jag kommer gå in i hårdträning 2.0 inför halvmaran den 4 oktober.

Jag tänker dedikera ett helt inlägg till upplägget för dessa 10 veckor samt mitt vad som jag har med min pojkvän. Jag är riktigt taggad och det ska bli spännande och se om jag kan springa halvmaran på 2 tim som jag siktar på.

Min tanke är att jag kommer skriva mina pass i början av veckan, ska springa 3 gånger i veckan efter ett löpschema, och sedan i slutet av veckan utvärdera mitt resultat så ni kan hänga med. Samma sak tänkte jag göra med maten, SÅ JAG INTE KAN FUSKA. MEN jag har några dagar i slutet av augusti, början på september, då jag ska jobba 13 dagar i rad så jag reserverar mig för att inte kunna dokumentera allt direkt men ska verkligen försöka. Är det någon som känner sig manad att köra en 10 veckor med så är det bara att skriva så kör alla tillsammans! Detta kommer bli hur skoj som helst och om 10 veckor ska jag väga så lite att jag bara flyger dram (omöjligt men ändå HEHHEHEHEHE)

Inte haft en låt på länge så här kommer en JIHAAAAA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar