söndag 29 juni 2014

Get me bodied

Vad hände här då? ASSÅ EN SÅÅÅÅÅ dålig vecka jag har bakom mig. Dålig mat, dåligt med träning och alkhol?! VAD HÄNDE? JAJA jag har jobbat 5 dagar denna veckan (vilket är heltid för alla andra men jag är verkligen inte van), Dessutom har det regnat nästan varje dag OCH jag har inte orkar skärpa mig ens. Är detta höjden på att vara omotiverad eller vad fan är problemet? Just nu har jag den sjukaste aggressionen mot mig själv och blir så trött på hur snabbt det går för en att bli slarvig med kosten igen. Lyckats jobba in 2 löp-pass och 1 styrkepass denna veckan vilket jag tycker är rent för lite när man är van att träna upp till 5 pass i veckan samt gå lite PWs på det.

NÅGOT POSITIVT?! JOOOO mina löp-pass, både distans och intervall. Jag bli snabbare och snabbare (kan vara min nya skor också) men ändå. Det är ju även så att jag är så himla TRÖTT på styrkepass just nu att jag bara vill springa varje gång jag tränar och INTE träna styrka. Jag lyfter sjukt mycket på jobb med så är redan astrött i alla muskler känns det som. MEN JAJA det är bara undanflykter.

NÄSTA vecka, kan det bli en bra vecka tror vi? Jag tror det. Jobbar inte så mycket nästa vecka så ska försöka få in minst 4 pass, men vaaad det vet jag inte än hehehehehehe


En ny låt att lägga till playlisten kommer HÄÄÄÄÄÄÄÄR

Bild kommer från en mysig vinkväll vi hade hos min kompis i torsdags!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar