söndag 8 juni 2014

Stanna tiden

Okej så vaaad har hänt på det senaste då?


JOOOOOOO:

1. Jag har varit ledig heela denna fina helg.
2. Jag har solat heeela denna vackra helg.
3. Jag har tränat mycket denna underbara helg.
4. Jag har grillat denna magiska helg.

Nej men det har varit mycket solande denna helg, man får passa på när man är ledig. Jag har även tränat en del eftersom jag varit ledig. Det är sjukt tråkigt att känna pressen av att träna när det är sol och man är ledig, så därför har jag några tips som man kan tänka på om man vill få det här med träning att gå ihop;

1. Man kan sola samtidigt som man tränar - går du en PW eller tar en löprunda så vik ner din sportbh och linne när du springer eller går samt ha shorts. Du får inte världens snyggaste bränna meen sen kommer du antagligen inte ligga så hela dagen så 1 eller 2 timmar kan man stå ut med.
2. Gå upp tidigare - en klyscha men det funkar. Vill du sola men måste till gymmet så gå upp 1 tim tidigare. Det är värt det i slutändan jag lovar samt att när man väl kommer upp och iväg så är det inte så jobbigt.
3. Dra med dig en vän - jaaaa det funkar ALLTID. Planera med en vän så du inte kan dra dig ur, är man 2 eller fler så går det lättare. Ta med alla kamraterna som du tänkte hänga med på en löprunda/gympass/PW!

I lördags grillade vi hemma hos min vän Lina, det var lite av ett knytkalas där alla tog med sig mat och så gjorde vi en stor sallad som alla kunde dela på. RIKTIGT GOTT! När man äter med stora sällskap kan det även vara svårt att stå emot frestelser, som igår fanns det jordgubbar och glass till efterätt. DÅ brukar jag försöka se till så att det finns ett alternativ för en person som till exempel inte vill äta glass, som igår då jag använde mjölk istället till jordgubbarna. Samma sak som jag pratat om innan här är att göra personerna runt omkring en medvetna på att du vill försöka vara lite nyttigare och att dem får respektera det.

IMORGON är en ny vecka och på tisdag har jag invägning hos Dan, jag dör lite inombords.

Hoppas alla sitter bänkade framför Bingolotto där Sannex är med och spelar. Nu undrar ni varför jag skriver det, men JO; Jag är ju släkt med halva bandet så måste promota dom lite. Vem jag är släkt med och hur kan ni ju allt fundera på! Vet ni inte vem dom är så kan ni lyssna på deras nya skiva här:

Sannex - Jag vill leva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar