torsdag 5 juni 2014

Kärlekslåtar

Vadå REDAN torsdag? Tiden går så magiskt snabbt. Igår hade jag min sista skoldag och har nu officiellt sommarlov. Men började då även jobba i måndags så ingen vila här inte. Har dock lite ledigt här och var i sommar och sen jobbar jag mycket vissa veckor så det kommer bli en helt ok sommar tror jag.

Denna vecka är min sista vecka på denna 6- veckorsperiod och nästa vecka har jag invägning. Är lite mer nervös än vanligt för det har inte varit den bästa perioden nu men samtidigt har jag ändå tränat som aldrig förr, så vi får se. Det är vad det är.


Drog upp till växjö en sväng igår med och drog ut på löprunda där jag faktiskt slog personligt PB igen på distans, nämligen 1 min och 17 sek bättre än sist. Det går framåt för mig helt enkelt. Det är snart malmömilen och målet är ju att komma under 1 timme och det bör ju inte vara omöjligt.


Ska tipsa om 2 goda saker såhär en torsdagsförmiddag:

1. Loka päronsplitt- OMFG den är så sjukt god, nästan bättre än pepsi-max (som jag är lite beroende av)
2. Nötmix blandad med torkad frukt - jag gillar inte att äta mer än ett mål mat om dagen och igår åkte vi bil till Växjö, då köpte jag en nötmix och en torkadfrukt-mix som jag sedan blandade och åt i bilen samt en smoothie från redfellas (bilden är tagen av min kompis Lamia hehehehe)

I helgen ska det bli fint väder och jag är ledig fre-sön! Imorgon ska jag ha mitt sista pt-pass för sommaren och sedan ska jag ta en paus och fortsätta att träna med Dan i höst. Jag kommer dock blogga ändå och ni kommer få följa min vardag utan en PT och se om jag kommer att lyckas!

Musiktipset idag blir Lorentz nya album, de låtar som han släppt hitills, HUR BRA?

Lorentz - Kärlekslåtar
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar