tisdag 10 juni 2014

Rusted Nail

Igår hade vi boxning på vårt powerfit-pass med Dan och boxning är fan underskattat. Det är ju sååå roligt och det kvittar vad alla säger för slåss är roligt (under kontrollerade former såklart). Jobbigaste är såklart att händerna fortfarande skakar (?!?!) ovältränad kanskeeeeee. Det är sjukt jobbigt att skriva blogg när händerna bara skakar btw (måste böla lite).

Kötta på gjorde vi i alla fall, riktigt bra pass! Vi körde även jagare - försvarare - tagare som går ut på att jagaren ska försöka ta tagaren och försvararen ska försvara denne. HUR KUL. Vårt lag hade kramkalas.


Idaaaaag hade jag min fruktade invägning med Dan. Lika hemskt varje gång och jag har då, för att undvika att mitt psyke dör, som tradition att jag backar upp på vågen. Detta gör att jag inte ser resultatet innan Dan gör det så då kan han förbereda mig på något hemskt om det skulle vara så.
MEEEN, nnananananannan, jag hade faktiskt gått ner 3kg på 6 veckor så det var inte så hemsk som jag trodde. DOCK inte lika bra som de andra veckorna men jag är nöjd. Har totalt gått ner 16 kg på 18 veckor och nu tar jag en liten paus med Dan i ca 7 veckor.

Kommer träna lite mindre då jag ska jobba heltid med ett jobb som är ganska krävande för kroppen och sedan träna 3 pass i veckan varav 3 kommer vara löpning. Sen lite PW:sar på det när jag hinner. Så jag ska absolut inte bara säcka ihop och inte köra utan bara trappa ner lite nu.

PÅ LÖRDAG ska jag på audition som instruktör på ett gym som ska öppna, så ni får hålla tummarna för mig. Sedan ska vi springa Malmömilen. Om ni vill se vår uppladdning så kolla in #krossaroos på insta och twitter. Vi försöker alltså krossa en kille på milen så det ska bli spännande och se om vi klarar det.

LYSSNA PÅ IN FLAMES NYA LÅT SÄGER JAG BARA

Rusted Nail - In Flames

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar