måndag 2 juni 2014

Stockholm i mitt hjärtaDålig uppdatering här men min helg har jag spenderat i Stockholm tro det eller ej! Anledningen att det blev Stockholm just denna helgen var för att vi skulle till sthlm fields, en endagsfestival med bland annat Metallica och Ghost. Det har varit en händelserik helg med för mycket god och onyttig mat (frukostbuffé på hotellet såklart) men även väldigt kul.

Som de planeringsmänniska hade jag gjort alla mina pass under måndag-torsdag så hade bara ett löp-pass kvar under helgen. Det gjorde jag på söndagen runt en sjö där vi bodde, det var hur skönt som helst. Det kan tros vara jobbigt att träna när man är iväg eller på semester men jag upplever det som skönare då man blir pigg.

Det var även sthlm-marathon i lördags så han heja lite på dem som sprang det med. Har ju sagt att om halvmaran går bra här i Malmö är det marathon som gäller nästa år. Ska i så fall bli ett intressant mål!

Nu har jag 1 vecka kvar till min invägning efter denna 6 veckors period och jag har en känsla av att den inte kommer vara så bra som de andra veckorna. Dels för att min motivation har dalat lite det senaste och sedan för att jag har unnat mig mer av det goda i livet. Men det är så det kan vara ibland och jag är inte besviken på mig själv för jag känner att det är såhär det är, men tar nya tag över sommaren och i början av augusti börjar jag och min pojkvän hårdträning inför halvmaran. OBS! Man bör inte ha för höga krav på sig själv för det är då träningen blir tråkig och omotiverande1

Bildregn bestående av massa från Stockholm! Gå in och lyssna på Ghost på spotify om ni har något att göra vet jag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar