torsdag 12 juni 2014

Countdown

Är i Växjö några dagar nu och har det gött för jag är ledig. Fick med min bror på uteträning idag. DET NI! Vi körde passet på en fin lite gräsplätt, lagom väder och så vidare. Kul att kunna träna tillsammans men sina syskon. Vi hänger inte så mycket annars då han är iväg ganska mycket. Han kommer ha världens träningsvärk imorgon det är en sak som är säker. Vi avslutade passet med en PW och sedan tog jag en PW tillbaka hem.

Ikväll börjar tydligen VM och det är tydligen något som ska ses (fast Sverige inte spelar?!?!?!). Så min bästa vän här i Växjö har lurat med mig på detta skitet. ÄR absolut INTE sportintresserad för 5 öre men tänker på allt gott som ska ätas OCH hur mycket jag kan sova då deras soffa är SÅÅÅ skön hehehhehehhe. Bästa av 2 världar.

Inte så långt inlägg idag, finns inte mycket att skriva. Laddar upp som fan inför lördag, #krossaroos. Dagens mellis blev kvarg med passionsfrukt. Det är mycket kvarg och protein som står på matschemat så man bara kan svinga fram på lördag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar