onsdag 25 juni 2014

Run the world

Löpning

SÅÅÅÅ jag började löpa seriöst för ca 2 år sedan för att jag fick för mig att jag ville bli smal och då är den bästa träningen löpning eftersom du tränar allt i hela kroppen. Därefter gick jag ner lite i vikt som gjorde att jag fortsatte. Jag köpte dessutom Katrin Zytomierskas bok "Dags att bli smal" och körde en stenhård LCHF-kost.

Därefter fortsatte jag med löpningen men det blev höst och jag flyttade till en ny stad. Så jag började på gym och IW (=indoor walking). Detta fortsatte jag med ganska mycket tills jag väl började gymma samtidigt som jag och min kompis gjorde ett vad då vi insåg att vi åt för mycket gotte och drack för mycket alkohol. I denna veva, förra våren, fick jag även för mig att jag skulle ta mig igenom Malmö halvmarathon. Så jag började löpträna som en idiot, köpte nya skor och bara sprang som fan för att klara mig igenom halvmaran. Vilket jag gjorde. Men efter det blev jag trött på löpning samtidigt som jag fick ont i mitt knä.

DÅ började jag träna med Dan och han hjälpte mig att rehaba upp mitt knä samtidigt som jag gick ner i vikt och nu har jag sakta men säkert börjat springa igen. Sprang till och med 1 mil förra helgen så det går bra nu!

VAAAAR vill jag komma med detta då? JO SKOR! SKOR SKOR SKOR!
Ne men seriöst, OKEJ så jag säger till ALLA personer i min omgivning att om du löptränar, är ute och går mycket eller bara överlag tränar mycket ute, SÅ KÖP ASICS. Det är dom bästa skorna, dom håller länge och är fruktansvärt dyra. Men det är SÅÅÅÅ värt det när man springer med ett par riktigt bra skor. Med detta sagt så investerade jag i ett par helt nya asics nu lagom till att jag ska börja löpträna på allvar inför halmaran i höst. Ett par asics kayano 20 fick det bli och jag skojar inte när jag säger att jag aldrig vill ta av dom så sköna dom är.

Idag skulle jag träna. Det började ösregna, jag cyklade hem från jobb. Insåg snabbt att jag inte tänker gå utanför dörren mer idag. MEEN dom har massa utepass gratis i pildammarna nu över sommaren, finns en grupp på facebook som man kan gå med i. Det skulle vi träna idag men ja som sagt. Har iaf anmält mig till boxning på lördag morgon kl 8! GOTT att slåss lite innan jobb!

Världens godaste väder i måndagskväll BTW när jag och Catharina tog en PW i pildammarna. Samt en bild på min fina frukost en dag, lekte lite med filter etc och SE vad ballt det ser ut.

DAGENS MUSIKTIPS är såklart Beyoncé och Jay-Z Part II (on the run). 

HAJ PO!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar