söndag 15 juni 2014

The storm is over

Okej så vad hände igår egentligen? JO Roos krossade oss allihopa. HUR ÄR DET MÖJLIGT? Jag har ingen aning. Han svingade in på 49 min, huuur sjukt. Jag är absolut inte nöjd med mitt resultat för jag vill in på under 60 min men min tid bled 1 tim och 1 MIN!!! Också så jävla sjukt att jag inte kunde springa in 1 min. Men det var varmt och fruktansvärt trångt måste jag säga. Det var absolut INTE en optimal löprunda för så mycket folk. MEEEN ska inte klaga, vi hade roligt och det var absolut kul att tävla lite med andra för man blir mer taggad då, så det rekomenderas.

Annars har det varit en lugn helg. Denna vecka har det blivit 2 vilodagar då jag hade audition igår morse på ett gym. Så 2 timmar där innan malmömilen det kände jag räckte gott och väl till mig. Nästa vecka är det midsommar, BÄSTA högtiden enligt mig. Men det kommer vara kaoz på jobb med mycket folk etc. Så det är mest jobb som kommer hända nästa vecka blandat med träning såklart!

HA EN SKÖN SÖNDAG!

R. Kelly - The storm is over
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar