måndag 23 juni 2014

California

Hoppas alla har haft en awsome midsommar! Midsommar är verkligen min favorithögtid på året mest för att den firas på sommaren och det är varmt (oftast), man kan sitta ute och man får göra kransar.
Min midsommar firades ute på landet i skogen, typ. HEHE. men det var skoj med lekar, god mat och trevliga människor. Tråkigare var det dagen efter då det regnade hela dagen OCH vi var tvungna att städa upp efter alla.

TRÄNINGEN ska dock inte fördömmas! Jobbade mån-torsdag förra veckan men hann ändå trycka in de 2 sista uteträningarna med Dan och 2 löprundor. Var faktiskt ute och sprang på midsommar samt gjorde mitt 7-minuterspass x 2 som jag tänkte presentera här i bloggen i veckan. Tar bara 7 minuter att göra och kan göras minst 2 gånger och DU ÄR TRÖTT. Kan, som jag göra, kompletteras med intervall-löpning. Jag drog även med mannen på en löprunda igårkväll. Tvingade dessutom han att springa 2 varv runt sjön (=8km) för han är så mycket snabbare än mig.HEHEHE så snäll är jag. Men så mycket man druckit och ätit denna helgen är det faktiskt viktigt att INTE missa träningen så det i alla fall går plus minus noll så att säga.

HAR DOCK DEN SJUKASTE NYHETEN som absolut inte har med träning och göra. MEEN jag är ju lite besatt av Beyoncé då som kanske har märkts. Hon och hennes man, Jay-z, ska i alla fall göra en turné som dom har döpt till On the run. Dom har till och med gjort en trailer till denna turné. Det viktiga här är att dom ska bara göra 2 konserter i Europa, den 12 & 13 september i Paris. OCH JA vi ska dit. Jag och Catharina fick biljetter så vi ska till Paris och se deras konsert. KÄNSLAN. 
Ni kan kolla trailer på länken här: RUN

Nu har jag börjat jobba heltid så jag har valt att dra ner mina träningspass till 4 gånger per vecka. 2 löp och 2 styrka samt PW så mycket jag orkar. Detta gör jag för att mitt jobb nu över sommaren är ganska fysiskt och gör att jag inte kommer orka träna lika mycket. Detta kommer hålla i sig fram till v. 31 då ett helt nytt projekt börjar som jag tar och skriver om då!

Bilder är ett plock från förra veckan. Observera det SJUKASTE blåmärket jag fick efter Dans sista träning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar