onsdag 18 juni 2014

Prime Mover

Sista träningen idag med dans powerfit-grupp. Ändå bra kämpat under dessa 8 veckor. Vi började passet med ett löptest där alla förbättrade sig. Jag förbättrade mig med 20 sek om jag inte minns fel. Samt det snabbaste jag sprungit på min runkeeper, dock var det inte så långt MEN ÄNDÅ. Lite stolt får man ju vara kan jag tycka.

Därefter körde vi styrka i form av massa olika övningar fram och tillbaka på en 10- meters sträcka. Det var jobbigt kan jag säga, herreguuuud. Passet avslutades med burpees tävling/stafett. Jag är helt slut. Slänger upp några videor nedan som ni kan kolla på, som det kan se ut när vi håller på. Skriker gör vi och har oss. 

Nu så ska jag då träna själv fram tills vecka 31 då jag börjar med hårdträning inför halvmaran! Det ska bli intressant och se nu hur man helt klarar att stå på egna ben!

På fredag är det midsommar och då är det maaat samt annat skoj som inträffar. Jag älskar midsommar så det ska bli asnajs!! Glöm inte träningen trots att det är helgdag. Drick inte för mycket alkohol - varannan vatten. OCH KÖR INTE!

HAJ POInga kommentarer:

Skicka en kommentar