onsdag 28 maj 2014

Story of my life


ERRE INFORMERAR!

Det här med protein! Vad är det och mer viktigt VARFÖR?

Det kan se töntigt ut, det kan kan kännas konstigt och most important; ONÖDIGT! Men svar nej, nu ska jag informera om varför JAG dricker protein.

1. För att jag inte orkar eller hinner äta all den protein som jag behöver få i mig varje dag. ENKELT.
2. För att när du tränar bryter du ner dina muskler och sedan när du äter börjar dina muskler byggas upp. Det är därför man ska äta något direkt efter träning så nedbrytnings-fasen slutar och uppbyggnadsfasen börjar. (och nej det är inte bara om du vill bli biff, det gäller alla. Långa som korta, tjocka som smala, pinnar som biffar etc)
3. Du mättar musklerna direkt vilket gör att du inte blir så fruktansvärt hungrig efter träning och kan vänta ett tag innan du äter en riktigt måltid vilket kan vara skönt eftersom du kanske vill ta dig hem, duscha etc innan du äter.
4. För att jag faktiskt tycker det är gott!

Jag har proteinpulver från fitnessguru och min personliga favorit är just nu vanilla white chocolate eller strawberry white chocolate. De kostar 159 kr på fitnessguru och har 30 portioner. Om ni vill testa ska ni göra det nu för fitnessguru har fri frakt till och med söndag! Här är en länk under ni kan trycka er in på;

Fitnessguru

Detta är såklart in personliga åsikt och man BEHÖVER INTE protein om man inte känner att det är nödvändigt. Men jag hade såklart rekommederat det om du tränar mycket samt att det är skönt att slippa ta med sig mat alltid efter ett pass. Lite pulver i en påse är inte så jobbigt att ta med!

Sist men inte minst lite motivation så här en onsdag när det är lill-lördag! Inspirerade min bror att planera in träning då han är borta mycket pga att han spelar i band och så vidare. Dessutom så tränade jag ett pass ute igår och då kan man se jävligt rolig ut till andra människor, som till exempel när man gör planka.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar