onsdag 7 maj 2014

Presentation ny bloggare - Välkommen Erica


Kriminologstudent med intresse för människor


Mitt namn är Erica och jag är 23 år. Jag studerar mitt andra år på Malmö Högskola där mitt mål är att ta en kandidatexamen i beteendevetenskap med inriktning inom kriminologi.

Jag ser mig själv som en driven person och därför tycker jag om att arbeta efter utsatta mål. Detta gör att jag behöver använda mycket av min kreativa förmåga med tanke på att min vardag oftast ser olika ut. Mitt intresse för dans och träning är nog det som gör att jag upprätthåller min kreativa sida och att jag kan få utlopp för all den energi som jag har.

Hälsa handlar för mig om balans. Att lära sig balansera träning med hälsosam livsstil är svårt, dock inte omöjligt. Träning för mig bör involvera något slags mål kombinerat med något jag tycker är kul. Till exempel så siktar jag på att springa Malmö halvmaraton till hösten samt att jag under våren gått en buggkurs.

Ordet lagom finns bara i den svenska ordlistan och går inte att översätta till något annat språk. Det är ett ord som jag kommer använda flitigt för det är just det jag tror på, att balans går hand i hand med ordet lagom.


Jag brukar tänka att det inte finns något som är så onyttigt att du aldrig kan äta det, men inte heller något som är så nyttigt att du alltid kan äta det.”
//EricaPS. Ni kommer att kunna läsa och följa Ericas träning och utveckling med minst 3 inlägg varje vecka. 
/Dan

1 kommentar: