torsdag 15 maj 2014

Standing on the sun - Erica

Klagar mycket på vädret nu kan jag tycka. Svennebanan som man är, så fort det blir lite sol tar man av sig alla kläder och tror att det är sommar. SVAR NEJ. Så i måndags körde vi powerfit- pass i pildammarna trots ösregn. SOM vi såg ut, men ändå kul att leka rambo i regn och lera. Men kul hade vi ändå som ni kan se nedan på bilderna.


Idag kördes det pass med Catharina i pildammarna samt en PW dit och hem. Skönt utomhuspass med övningar för hela kroppen och så är det UTE. Jag tycker inte om att vara inne och gymma etc. Jag gillar utomhusträning i form av löpning och så. Så denna period tvingade jag Dan att ge mig ett utomhus pass som jag kan göra. Det funkar sjukt bra och är kul om man tar med sig en kompis som man gör det med, kvalitetstid som jag kallar det. Efter passet hade Catharina köpt en questbar till mig med smak av kanelbulle, och folk som känner mig vet att jag har den sjukaste svagheten för gifflar och kanelbullar. Så det var verkligen heaven.
När jag kom hem gjorde en smoothie på hallon, mango, kvarg, kardemumma, kanel och vaniljpulver. Jag tycker ju inte om att äta mer än ett mål mat om dagen, det vill säga att jag äter oftast ganska stabil lunch i form av middag och sedan något lättare på kvällen för jag burkar inte vara så hungrig då. Ska jag däremot äta middag på kvällen brukar jag äta något lättare på dagen för jag anser inte att jag behöver äta så mycket mat, men det är helt klart individuellt. Så för mig passar en smoothie perfekt på kvällen.
Idag vann jag även två stycken värdebevis till Malmömilen så den 14 juni ska jag och Catharina springa genom hela Malmö, kan bli kul. 2 kompisar till oss vann med så vi ska ha någon sorts tävling mellan oss 4, KAN bli kul.
Måste länka till en scen ur tv-serien Glee som jag följer och som gjorde min dag idag när jag såg avsnittet. Kan även berätta att jag är beroende av tv-serier och följer ca 14 st i veckan så kan hända att det bli lite klipp hit och dit ibland, speciellt med Glee.

1 kommentar: