torsdag 22 maj 2014

Partition

Det är redan torsdag, tiden går allt för fort känner jag. I måndags tränade vi powerfitpass med Dan och sprang i backar samt trappor. Mina ben är verkligen inte sig lika efter det. I tisdags blev det ett löppass och igår hade jag et pt-pass med Dan ute i det fina vädret. Vi körde ett pass med TRX och lite sprint. Vi försökte även få igång min pulsklocka som jag köpte för ett år sen (?!) och inte använt. Ont i armarna idag kan jag säga, det är en ständig träningsvärk att vara mig. MEN man får inte klaga.Igår var det verkligen sommarvärme. Så efter mitt pt-pass åkte jag och solade en stund och brände mig (?!) hur sjukt. Vi hade köpt en massa frukt och drack kaffe. Det var himla skönt. TIPS! för er som bor i Malmö är det verkligen att åka till Möllan och köpa frukt samt grönsaker på deras torghandel. Dom har så mycket och det är verkligen fina frukter till bra priser! Avslutade kvällen igår med en sen PW för det var fortfarande varmt runt 21:30 så why not? Det jobbigaste med att ta en PW i mörkret är alla dessa djur överallt som jag inte gillar, inklusive dessa mygg. Annars är det väldigt skönt att gå en runda lite senare och Pildammarna har upplyst hela kvällen med så man behöver inte vara rädd. HEHEHE.


Sist måste jag tipsa om något som Catharina hittade när hon skulle handla Questbars. Jag vet inte hur poppis det är här men när jag bodde i USA var vi beroende av reeses pieces, som är ett godis men jordnötssmör i. Antingen som M&Ms eller som peanutbutter cups med choklad runt om. Det är mitt absoluta favoritgodis och det finns inte i så många affärer i Sverige än så länge. Men nu har asså Questbar gjort sin egen form av peanutbutter cups som ska vara mindre onyttiga OCH ha mer protein i sig. Så det kan jag rekomendera om du gillar reeses, eller ja för er andra mer måste jag säga.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar