måndag 19 maj 2014

Part II (on the run) - Erica

Okej så denna vecka har ju varit rent kaos för mig. Inte för något annat än att det har varit väldigt mycket att göra. Skola, träning samt en del jobb närmare bestämt från tors-lördag. 3 dagar låter inte så mycket för mänskligheten men jag som student jobbar sällan så mycket + att mitt jobb är ganska krävande då jag jobbar i frukt samt charkavdelning i en matbutik vilket gör att det är mycket spring och lyftande. De som har jobbat där innan förstår, ni andra får helt enkelt stå ut med lite klagande.
I fredags kom min bästa kompis hem som hade varit i Palestina i 4 månader så jag stack direkt från jobb och hälsade på henne och vi tog en PW i det underbara vädret.


Helgen har bestått av lite löpträning i lördags då jag sprang intervaller. Idag, söndag, skulle jag springa distans men jag var verkligen inte på topp när jag vaknade vilket resulterade i att jag valde att lyssna på min kropp och hoppade över löpet idag. Aldrig hänt under dessa veckor jag hållt på förutom när jag varit sjuk men jag vet att det är viktigt att lyssna på sig själv och det var exakt det jag gjorde.

Jag och Catharina drog till Helsingborg på tattoo- mässa istället och sedan satte vi oss på en uteservering och drack kaffe i regnet. Riktigt underbar söndag. Middag idag fick bli äggröra och halloumi. Det är lite min nya besatthet, salt och riktigt gott. Testa att steka det, riktigt gott.
ETT ANNAT TIPS FRÅN COACHEN
Är du sugen på något gott, köp ett paket vindruvor och frys in. Tag sedan fram en skål och ät, påminner om sorbet. Eller som jag brukar säga, solereoglass, ni vet den gröna soleroglassen som var i kulor. RIKTIGT gott och inte (frukt)ansvärt onyttigt.
Imorgon är det ny vecka och jag har mycket att stå i mån-tors för sedan har jag en fullspäckat helg framför mig!

HAJ PO 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar