måndag 26 maj 2014

Skynda långsamt

MÅSTE slå ett slag för 2 saker denna soliga måndag;

1. VATTEN! Ja det är tråkigt men man ska dricka mellan 1,5 -2 liter vatten om dagen, MINST. Jag trodde aldrig jag skulle kunna göra det heller men nu har jag gjort det till en vana och jag MÅSTE dricka det varje dag. TIPS! Ha en kanna vatten alternativt glas med vatten i kylen som är kallt och du kan dricka direkt när du kommer hem. Fick en helt perfekt vattenkanna av en kompis nu när jag fyllde år med, finns att köpa på jysk för er som tyckte den såg fräsig ut. Tänk också på att förbränningen i din kropp ökar om du dricker mycket vatten (Det har Dan sagt).

2. Lindahls nya kvarg! MEN GUUUUD säger jag bara, kvarg med smak som INTE är fylld med socker. Dessa 2 nya smaker är gudomliga och superbra mellanmål om man inte hinner med något annat. Det små förpackningarna är bara på 150g och en burk innehåller ca mellan 85-90 kalorier och är väldigt mättande. Inget tillsatt socker heller. Det kan ju inte bli bättre. Och så i detta vädret. Hur gott?!

Ta det lugnt, stressa inte. Kom ihåg att vi bara lever en gång!

KRAMIZZZInga kommentarer:

Skicka en kommentar