söndag 25 maj 2014

Lager than life

Dålig uppdatering, i knoooow. Men jag har en legit anledning, jag har nämligen fyllt år och haft en intensiv helg med massa spännade. I torsdag blev det powerfit-träning i pildammarna där vi bland annat sprang med en "fallskärm" bakom ryggen. Låter FRUKTANSVÄRT mycket värre än vad det är, det var faktiskt ganska skoj och bra att få lite motstånd. Varit riktigt fint väder också så i trosdags satt vi i solen några timmar innan träningen och så köpte vi vattenmelon. Kan vara det godaste att äta när det är varmt och det är väldigt bra då det mättar samtidigt som man får i sig vätska. Tåls att tänka på nu när det blivit så varmt!
Lite träning har dock hunnits med i form av löpning i lördags och idag tog jag en PW hem från tåget när jag hade lämnat min pojkvän där på ca 6 km. I lördags drog jag med min pojkvän ut till pildammarna för att springa. Vi springer aldrig tillsammans utan var för sig men eftersom han inte är från malmö hittade han inte så bra och sprang vilse si sådär 8 km. Dock fruktansvärt roligt men han fick en bra löprunda iaf. Jag slog nytt PB genom att springa 5,38 km på 35 minuter vilket är väldigt snabbt för att vara mig. Mina problem med knä och tröttsamma ben verkar vara borta för tillfället så man får bara tacka och ta emot.

Denna helgen har dock innefattat mycket onyttig mat, godis och alkohol. Dels för att jag fyllt år och hade kalas och dels för jag hade valt att jag förtjänade det. Jag har absolut inte fuskat med träningen som det utan kört på som vanligt och tränat som jag ska. Det är ok att ha någon "ätardag" eller liknande bara man har det under kontroll. Men det är det som får mig att hålla mig motiverad, att jag kan ha sådana dagar ibland. Nu har jag och Catharina dock ett vad som innefattar NO alkohol eller candy what so ever till den 14 juni då vi ska springa malmömilen. Spännande. Nästa dag jag tänkte dricka alkohol är på midsommar om ca 1 månad vilket jag kan tycka är ok. 1 gång i månaden är det rimligt att ha en "gottedag" som jag kallar det.

OBS!  Dock bör man vänja sig av med att belöna sig med socker eller alkohol för det är absolut inte ett hållbart system. Men en tjockis som man är, är det den enda motivationen man har tyvärr. JAG har i alla fall satt upp att när jag gått ner 23 kg och kommer landa på min målvikt då ska jag köpa ett par nike air max 90 som jag velat ha så himla länge men känner nu att jag ska förtjäna dom innan jag köper dem och det är en bra belöning för det man gjort.

Sist MÅSTE jag tips om net on nets nya reklamfilm med Backstreet Boys som gör en remake på lager than life till net on net. JAG DÖR både inombords och utombords för detta är något av det roligaste jag sett på länge. VÄL MÖTTT!!!! NJUUUUUT AV SOMMARVÄDRET BTW!

https://www.youtube.com/watch?v=MVNQlBLgdRI


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar