fredag 9 maj 2014

Not a bad thing - Erica

HEEJ! Tråkigt väder ute at the moment. Vad är det som händer och var tog sommaren vägen undrar JAG!
Förra inlägget fick ni en intro om mig personligen vilket för er kanske inte alls var så intressant med tanke på att detta är en träningsblogg och INGET annat. Kan lika gärna nu varna er och förklara att något fitnessfreak är jag ICKE. Därför kommer det jag delar här vara mer än bara träning och om hur nyttig jag är för jag är bara människa som ALLA andra.
Jag började träna med Dan som min personliga tränare för ca 13 veckor sedan (3 månader) och har hittills gått ner 13 kg. Det är ett av de bästa beslut jag tagit i hela mitt liv och just nu tycker jag träningen är otroligt skoj. Jag har även under dessa 3 månader introducerat ”fitness” i mitt liv på ett helt annat sätt, till exempel har jag infört PWs som ett sätt att umgås med mina vänner för att få två flugor i en smäll eller lurat med mina föräldrar på buggurs under våren för att få lite kvalitetstid med dem varje söndag.
Just nu tränar jag 5 pass i veckan samt går minst 3 powerwalks;
- 2 power-fit grupppass
- 1 styrkepass/pt-pass
- 2 löp-pass
Mitt mål med träningen är att 1. Rehaba upp mitt knä som inte riktigt har jobbat med mig på det sistone och 2. Att kunna springa Malmöhalvmaraton i oktober. Min träning bygger på och utgår från dessa mål och är individuellt för mig! VIKTIGT! All träning är individuell beroende på vad ditt mål är. Meningen med denna blogg är att inspirera och inte framkalla ångest som kan infinna sig bland oss människor ibland.
 Jag har även en stor passion till dans men har på grund av mitt knä inte kunnat dansa på ca 1 år förutom buggkursen som jag tagit nu i vår. Den är tyvärr slut för denna termin men jag (och mina päron) kommer fortsätta i höst.
Igår var det powerfit träning i pildammsparken följt av EUROVISION semifinal. Ni är väl taggade inför lördag hoppas jag när finalen går!! Idag blir det en löprunda samt en PW. HAPPY FREDAG!

Bild kommer från när jag och Catharina var ute i bokskogen på en PW. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar