torsdag 25 september 2014

Braveheart

Intensiv vecka, sooom vanligt. Men det är gött då går tiden fort. Eftersom jag inte är lika motiverad att dieta och gå ner i vikt denna perioden så är det bra. Är inne på min andra vecka och det går galant dock, men jag känner inte att motivationen är där till 100 %.

I måndags körde jag gym, och jag gillar verkligen inte att gymma. Men jag vet att jag måste göra det med för att stärka mina muskler osv och det är faktiskt bara 1 gång varannan vecka nu denna perioden så det är ok. Sedan på kvällen dansade jag som ni vet och det är lika kul som alltid. DOCK har jag blivit så dåligt. Jag har inte dansat på 2 år så ja det är inte konstigt att man vinglar och håller på men att vara bra på något och sedan helt pöltsligt vara sjuk kass är ju hemskt. Jag blir så förbannad.

I tisdags drog jag mig upp klockan 7 på morgonen för att köra body pump kl 8. Riktigt gött att 1. träna på morgonen och 2. Man har hela dagen framför sig när man kommer hem. På kvällen körde jag och pappa ett pass med Dan där vi bland annat tränade på den dära förbannade vibrationsplattan som var hemsk och sedan avslutade vi med en tävling i plankan (JAG VANN). Igår och idag har jag vilodag eftersom jag körde 2 pass i tisdags och för att jag jobbade igår.

 ETT TIPS!

Till er som inte har motivation så är det en smart sak att sätta upp motivation som du ser varje dag! Jag har satt upp detta på min kyl. Det är även viktigt att belöna sig med något som inte innehåller mat och sött eftersom man måste komma över en spärren. För mig är dessa sakerna sjukt dyra och klarar jag mina mål är jag värd detta. Men det behöver absolut inte vara materiella ting, det kan vara vad som helst så länge du blir motiverad! Fick även ett roligt sms av pappa igår där han slog min tid i plankan! GO GO GO fitnessfamiljen Ohlsson!

1 kommentar: