onsdag 17 september 2014

I can transform ya

SÅÅÅÅ i måndags tränade jag med Dan, mitt första pt-pass på 100 år kändes det som. Sen på kvällen dansade jag och när jag vaknade igår var mina ben sm bly såklart. MEN inga ursäkter för upp drog jag mig och sedan stack jag på ett bodypump- pass kl 8 på morgonen. OCH jag ville dö. Bokstavligt. talat. Det var hemskt. Asså mina ben. Jag kan knappt gå idag. Och träna ett sånt pass kl 8 på morgonen, vad i helvete tänkte jag?! Men det är så när man har lite tid och vill vara "ledig" i helgen haha.

3 dagen idag och det är lite segt med att planera med maten och inte äta för mycket samt när man jobbar kan man inte äta när man vill så det blir lite svårt. Meeeen det är alltid första samt andra veckan som är värst sen går det hur bra som helst.

Dagen igår avslutades med en liten PW i pildammarna med Catharina, skönt väder etc. Idag och imorgon har jag vilodag eftersom jag jobbar. På fredag ska jag testa på bodystep så utvärdering om det kommer i helgen!

Har inte tagit någon bra bild så ni får en video här istället;


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar