söndag 21 september 2014

jag är en vampyr

Söndag kväll och 1 vecka har gått. Det har väl lunkat fram ganska okej, haft det lite jobbigt under mitten av veckan och varit hungrig, trött, grinig, huvudvärk etc men sedan i fredags har det varit bättre fram tills idag.

Träningen har gått bra denna veckan tycker jag:
Måndags; blev det träning med Dan och dans på kvällen
Tisdags; Blev det bodypump och en PW på kvällen.
Onsdag och torsdag; vila
Fredag; testade jag på bodystep som vart ganska okej. Jobbigt när man inte kan kombinationerna etc meen ska nog ge det någon mer chans. Var mest kondition dock och man blev sjukt svettig för det var sååå varmt.
Lördags; vila
Söndags; Blev det en intervall-löprunda på 3,77 km. Det var lagom eftersom jag inte har löpt på ca 1 månad. 

Det var kul att löpa idag, känner att jag fått tillbaka lite motivation för löpningen och börjar även hittat tillbaka till varför jag tycker det är så skoj. MEN fan asså vad det börjar bli mörkt nu asså. Jag HATAR ju mörker, kyla och allt som har med vinter, höst etc attgöra. det skrämmer mig lite för jag vill inte att det ska bli jul meeen jag längtar till Mexico.

Annars har det inte varit en så festlig vecka mer än jobb och plugg såklart. Nästa vecka likaså men ska träna med min pappa också så det ser jag fram emot!

Såhär såg jag när jag sprang idag vilket inte är ok eftersom jag är helt svart och det börjar bli mörkt. Så det jag ska införskaffa mig nu är en reflexväst så man syns för annars lever man farligt!

Nu får även en bild på mitt löppass från runkeeper!

HAj PO


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar